Gelukkiger in je leven

Gun jezelf het geluk!

Veel mensen voelen zich niet geheel gelukkig en weten niet zo goed hoe dit komt en dan al helemaal niet hoe ze dit op kunnen lossen. Vaak is er sprake van een gevoel/ emotie waar je geen raad mee weet, met andere woorden, iets wat naar boven komt in bepaalde situaties, elke keer weer! Er zijn verschillende aspecten waar dit aan kan liggen en mijn taak is om dit samen met jou boven water te krijgen,  zodat je meer InZicht krijgt in wat er speelt in jou, maar nog belangrijker hoe je dit om kan buigen. Sommige van mijn cliënten zijn al eerder bij een therapeut geweest, en voelen na enkele sessies al meer resultaat! Ze weten beter welke kant ze op willen en ook wat ze niet meer willen.

Je leeft tenslotte maar 1 keer, doe het daarom dan ook maar meteen hoe jij het echt wil.

Ik ben heel goed in het gaan naar de essentie, wat is het wat jou triggert en waardoor komt dit?  Wanneer we dit oplossen zullen er vaak meer dingen in je leven oplossen.

 

website-Blog-bloem 5

Zoals de bloem hieronder laat ik het licht schijnen op wat er gebeurt en aan jou of je het wil veranderen!

 

Op verschillende wijze kan ik je helpen, ik laat je bewust worden wat je doet en waarom?, zodat je het herkent en er bewust voor kan kiezen wil ik dit zo houden of niet. Mijn cliënten lachen weer meer, zijn zich meer bewust van hun valkuilen, en snappen ook wat zij er zelf in doen, zodat zij het zelf ook kunnen veranderen! Want verbeter de wereld en begin bij jezelf, Wat jij zaait zul je oogsten, deze spreekwoorden zijn er niet voor niets.

Op mijn site is meer te lezen over wie ik ben en hoe ik werk. Je bent Welkom!

forest

 

Wil jij ook krachtiger in het leven staan? Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak

Hulp bij persoonlijke problemen: InZichtswerk maakt je krachtiger zodat je een probleem minder als een probleem ervaart.