Wat heeft mij bewogen om dit werk te gaan doen?

Graag vertel ik op deze pagina wat mij heeft bewogen om coach/therapeut te worden.

Al vanaf jong meisje voelde ik mij al aangetrokken tot dit vak, maar zoals wel vaker gebeurt, liep mijn leven totaal anders. Mijn jeugd was geen gemakkelijke en ik stond al op jonge leeftijd op eigen benen. Toen ik 20 was zat ik in een moeilijke relatie en ik werd ziek. Daar leerde ik al dat wanneer je mentaal niet goed in je vel zit, je lichaam zich daar naar gaat voegen en dat kan zich uiten in Stress, burn-out, overspannen of chronisch ziek.

Hierdoor leerde ik op harde wijze hoe belangrijk het is je prettig te voelen, een goed zelfbeeld te hebben, niet verzetten tegen wat er is, ondanks tegenslagen de mooie dingen om je heen blijven zien. Ik heb hiervan enorm geleerd en ik ben hierdoor op een positieve wijze gevormd.

Mensen begeleiden, ondersteunen en zo nodig een duwtje geven in de goede richting is mijn levensdoel. Door het leven wat ik heb geleid ben ik ervaringsdeskundige op velerlei gebied. 

plaatje vlinder

Een goede therapeut gaat eerst in zijn eigen spiegel kijken!

Ik heb 3 jaar lang zelfbewustwordingstrainingen gevolgd, niet altijd even leuk maar het heeft me zo ontzettend veel opgeleverd. Ik ben daar nog steeds dankbaar voor!
Daarna ben ik mezelf gaan specialiseren als klankschaaltherapeute, vervolgens heb ik een opleiding gevolgd voor mindfulness therapeute en daarna heb ik een 4 jarige opleiding voor holistisch therapeut bij www.wielwerkopleidingen.nl afgerond.
Inmiddels ben ik gediplomeerd coach en therapeute op vele vlakken.

  • Klankschaaltherapeute
  • Mindfulnesstherapeute
  • Holistisch coach
  • Holistisch therapeute

Juist door Mijn ervaringen en de wijsheid die ik daardoor heb opgedaan voel ik dat mensen begeleiden mijn hogere doel is. Het is een deel van mij. Ik heb inzicht, ervaring, een zeer groot gevoel van empathie, en ontzettend veel kennis en liefde voor dit vak!

 zwaan Watermerk Inzichtswerk
Sandra

Inmiddels kom ik een goed jaar om de 2 maanden bij Francis.
Wat is er een hoop veranderd bij me! Ik voelde me destijds:terneergeslagen, depressief zelfs en piekerde of ik dingen wel of niet goed gedaan had. Ik zag een stukje over Francis in de krant en dat sprak mij zo aan dat ik meteen besloot haar te benaderen. Vanaf het moment dat ik haar gezellige praktijk binnenstapte, voelde ik mij op mijn gemak en begrepen.

Ondertussen heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Dat bleek namelijk de bron van het gepieker en alle negatieve gevoelens…. zie de rest van het verhaal van Sandra elders op mijn website., het is best hard werken en confronterend om tot de oorsprong te komen en proberen afscheid te nemen van oude gedachten en gewoontes, maar met diverse oefeningen heeft Francis de spijker op z’n kop geslagen en mij geholpen dit te gaan ontrafelen en tot nieuwe inzichten te komen.

Doordat ik me op mijn gemak voel, kan ik me volledig openstellen en zo op plekken in mijn gevoel en gedachten komen die ik lange tijd voor mezelf verstopt had.
De klankschalenmassage heb ik tot nu toe na iedere coaching sessie erbij gedaan om me weer heerlijk ontspannen te voelen. Ik ben vreselijk blij dat ik destijds heb besloten om contact te zoeken en dankbaar wat het me tot nu toe heeft opgeleverd, lieve Francis, dank je wel!

Het leven is echt te mooi om er niet van te genieten!

 zwaan met veer watermerk

In contact komen met mij is heel makkelijk!
Klik deze link aan Stuur een e-mail. Ik stuur je zo snel mogelijk een antwoord of ik neem telefonisch contact met je op.

Praktijkruimte

Ik heb een mooie praktijkruimte ingericht in mijn huis, waar er ongestoord en rustig gewerkt kan worden.

De foto’s die ik gebruik zijn eigen werk.

 Vrij zijn in wie je werkelijk wilt zijn!

http://inzichtswerk.nl/wat-kost-een-sessie/