Wie ben ik

Wie ben ik!

Ik woon in Heemskerk, vlakbij de duinen. Ik heb 3 kinderen en bezit veel humor, sta met beide benen op de grond. Tevens ben ik ook veel bezig met fotografie en maak mij eigen natuurlijke deo’s (zie mijn webshop).
Ik heb enorm veel inzicht (niet voor niets heb ik mijn praktijk ook Inzichtswerk genoemd). Ik sta zeer positief in het leven, problemen ken ik niet, maar uitdagingen wel!  Bij mij bestaat kan niet, niet! Ik ga weinig uit de weg en ik help en ondersteun en begeleid graag mensen, maar ik ben er ook goed in!

Mijn cliënten vertellen me vaak dat ik de zaken goed scherp zie en dat ze zich bij mij prettig voelen en eindelijk het gevoel hebben dat ze geholpen worden, zelfs al na 1 sessie. Ze voelen zich gesteund en voelen dat ze de vrijheid hebben om te ontwikkelen tot de persoon die ze daadwerkelijk willen zijn.

Meisje, Mooi, Buitenshuis, Portret

Ik heb een zeer gedegen 4 jarige  opleiding gevolg bij Wielwerkopleidingen en ik werk met verschillende technieken. Hierdoor kan ik heel persoonsgericht werken. Te denken aan:

– Communicatieve vaardigheden
– Therapeutische Gesprektechnieken
– Overdrachtsverschijnselen
– NLP-technieken en interventies
– Regressietherapie
– Hypnotherapie
– Voice dialogue
– Gestalttherapie
– Systemisch werken (familieopstellingen)
– Secundaire traumatisering
– Ademtherapie
– Lichaamswerk
– Innerlijk kind werk
– Intuïtieve ontwikkeling
– Energiewerk
– Psychopathologie

Bloemen, Bloem, Planten, Natuur, Macro

Daarbuiten heb ik ook nog een mindfulnessopleiding gevolgd en een klankschalenopleiding.

De eerste sessie (1,5 a 2 uur) bestaat uit een kennismakingsgesprek, we praten dan over het probleem of uitdaging die er ligt, maar ook waar je naar toe wilt werken. We kunnen van te voren een aantal sessie’s afspreken, maar het meest handige is dit elke sessie opnieuw te bekijken.

Als je een aantal sessie’s hebt gevolgd en je doet in de tussentijd het opgegeven huiswerk zul je snel al merken vooruitgang te boeken. Het gaat stapje voor stapje maar je zult  je gaandeweg  weer prettiger, vrolijker en ontspannender gaan voelen.

In contact komen met mij is heel makkelijk!
Klik deze link aan Stuur een e-mail. Ik stuur je zo snel mogelijk een antwoord of ik neem telefonisch contact met je op.

Cactus, Koliek, Bloem, Macro, Natuur

 Vrij zijn in wie je werkelijk wilt zijn!