Aanmelden en wat kost een sessie?

Wat zijn de kosten voor een therapiesessie, coachingsessie of klankschaalmassage?

Een coaching- of therapiesessie kost € 60,00 en duurt ongeveer 1 uur, maar kan wel iets uitlopen. Ik vind het belangrijk om de tijd voor je te nemen. (Je betaalt overigens per sessie en niet per uur). De intakesessie kost  € 75,00 en zal ongeveer 1,5 uur duren.
Het meest gebruikelijke is de sessie in de praktijk te geven, dit omdat ik ook werk met technieken.

website-Wat kost een sessie- zwaan

Telefonische sessie

Woont u verder weg of vindt u het gewoon prettiger, kunnen we ook telefonische sessies afspreken. De prijs reken ik per kwartier.

  • 15 minuten: €17,50
  • 30 minuten: €32,00
  • 45 minuten: €50,00
  • 60 minuten: €60,00

Prijzen zijn inclusief 21% btw en je krijgt van mij een digitale factuur opgestuurd.

Prijzen zijn inclusief het verzenden van het verzenden van thuiswerk. Dit betekent dat je mij ook heel gemakkelijk tussendoor kan bellen en er dan ook qua tarief meteen duidelijkheid is!

Sessie bij u thuis

Ook kan ik bij u thuis komen. Ik reken wel extra kosten betreffende reistijd en benzine. Dit is bespreekbaar!

DSC_4714_4

Wat is thuiswerk?

Ik vind het belangrijk om geregeld een soort (t)huiswerk mee te geven. Thuiswerk zijn oefeningen die heel weinig tijd in beslag nemen, maar je wel laten groeien in waar je naar toe wil.

website-Wat kost een sessie- flamingos in de lucht

Een klankschaalmassage kost € 45 en duurt ongeveer 1 uur. Het enige wat u nodig hebt is een handdoek. Ik adviseer om gemakkelijke kleding te dragen en geen juwelen of ringen. Een coaching- of therapiesessie gecombineerd met een klankschaalmassage van 2 uur kost € 85,00. Tevens is het mogelijk om een cadeaubon aan te vragen voor een Klankschaalmassage. Nog niet zeker? Weet je nog niet zeker of mijn therapie aansluit bij jou?

Lees jezelf maar eens goed in, kijk ook bij andere therapeuten. Het is belangrijk dat het voor jou goed voelt. Mocht het tijdens de eerste sessie niet goed voelen, Geen probleem! Voor wie is de sessie?

Leuk om te geven!

Hoe werkt het? Stuur me een e-mail met de naam en het adres van de ontvanger, met eventueel een persoonlijk boodschap. Ik stuur je mijn bankgegevens op en na overmaking van de kosten, krijgt de ontvanger de bon via de post.

inzichtswerk-waardebon

Maak een afspraak

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]