Wat ik doe

Wat ik doe?

NLP, mindfulness, coaching, therapie, technieken c.q oefeningen, gesprekken,  gebruik ik om samen te onderzoeken waar jouw pijnpunten liggen, maar nog belangrijker wat er voor nodig is om deze om te buigen. Om jou een meer krachtiger mens te maken die zelfbewuster in het leven gaan staan.

Je gaat je zekerder voelen, je weet beter wat jij echt wilt. Je komt meer in je eigen kracht. Je durft weer te gaan staan voor wie je werkelijk bent.

Je eigen ik wordt  meer  versterkt waardoor jij helemaal voelt dat je er gewoon toe doet. Je bent niet meer afhankelijk van wat een ander van jou vindt. Je voelt je krachtiger, waardoor je veel dingen aandurft en het dan ook gewoon gaat doen!

Je krijgt meer rust  en daardoor meer helderheid in je hoofd.  Ideeën gaan weer meer stromen. Je voelt je meer ontspannen, waardoor je ook lekkerder slaapt.

 

 plaatje vlinder

Door overtuigingen en/of gedachten die je over jezelf hebt, ga je ook op een bepaalde manier handelen. Allereerst is het belangrijk te achterhalen welke gedachten c.q welke overtuigingen dit zijn, waar ze vandaan komen, zodat we deze kunnen ombuigen.

 

plaatje vlinder 2

Hoe ik werk?

Ik werk op een holistische manier.
Holon betekent letterlijk als een geheel. Alles is verbonden met elkaar. Als ik alleen maar het bovenliggende probleem zou oplossen samen met de cliënt zou het goed kunnen dat het probleem zich op een andere manier weer zal manifesteren. Daarom is het belangrijk te kijken naar jou als geheel persoon en op zoek te gaan naar de onderliggende overtuiging (probleem), zodat we deze kunnen weghalen c.q. ombuigen. En vaak zie je dan dat het op andere lagen zich ook zal aanpassen c.q verdwijnen. Met andere woorden je lost dan vaak meer problemen op dan alleen die ene.
Zoals jij je binnen voelt zal dit ook buiten zichtbaar zijn. Zo binnen zo buiten!

Allereerst zijn de gesprekken die we hebben van groot belang en vanuit daar werk ik met verschillende oefeningen en technieken en zelfs met huiswerkopdrachten. Ik werk met bewezen technieken! Dit zijn o.a.:

  • Ontspanningsoefeningen
  • Visualisatietechnieken
  • Trancewerk
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Mindfulness
  • Rationeel-Emotieve Therapie (RET)
  • Neurolinguïstisch Programmeren (NLP)

Ik ben een zeer nuchter persoon, maar ook bijzonder hoog voelend, dit heeft als enorm voordeel dat ik snel voel wat je nodig hebt waardoor resultaten snel zichtbaar zijn!

 plaatje vlinder 5

Wat maakt mij uniek?

Ik heb een 4 jarige opleiding gevolgd bij Wielwerkopleidingen. Wielwerk opleidingen staat zeer goed aangeschreven en heeft mij vele technieken aangereikt die ik nu op maat kan inzetten. Dit betekent dat er maatwerk geleverd wordt zeer gericht op de persoon.

Door daarvoor jarenlang een training te hebben gevolgd om mezelf te ontwikkelen, heb ik een groot empathisch vermogen. Mijn eigen leven heeft grote hobbels gekend waardoor ik gedwongen (gelukkig!) was mezelf te ontplooien tot de persoon die ik nu ben.

Tevens heb ik ook een mindfulness opleiding afgerond en mag me hierdoor mindfulness therapeut noemen. Daarnaast ben ik ook een klankschalentherapeut.
Deze verschillende opleidingen maken mij tot een therapeut/coach met ervaring en kunde en ik zet deze met grote liefde in om te zorgen dat jij een gelukkiger persoon wordt!

Mensen met een chronische ziekte en die tegen mentale blokkades oplopen kunnen bij mij ook zeker terecht. Ik weet als geen ander wat het betekent om een chronische ziekte te hebben en hoe je hier het beste mee kan omgaan!

Vrij zijn in wie je werkelijk wilt zijn!KvK nr.63918447

Aanmelden en wat kost een sessie?