Door MS krachtiger!

Rond mijn 20 ste kreeg ik een oogonsteking (neuritis bulbaris) Op dat moment zat ik in een lastige relatie en wist ik niet goed welke kant ik op moest gaan. Ik deed niets, maar mijn lichaam wel. Zo zit dat mooie instrument (ons lichaam, ons huis) in elkaar.

website-krachtig-water kring madeliefje

 

Ik kreeg buiten dit, van meerdere aspecten last in mijn lichaam, ik was vermoeid en had een raar gevoel in mijn armen en benen. Na vele onderzoeken viel de diagnose. Benigne M.S, oftewel een lichte vorm M.S . Zoals voor elk mens geldt kan stress funnest zijn, Altijd op een hoog tempo leven, geen balans in jezelf,  zorgt ervoor dat je lichaam ziek kan worden. Dit was ook met mij gebeurt. Het is chronisch! Je komt er niet meer vanaf. Je zult er mee moeten leren omgaan. Natuurlijk had ik het liever niet gehad, maar het heeft me veel gegeven. Ik heb geleerd om naar mezelf te luisteren. De signalen te voelen, mezelf lief te vinden, goed voor mezelf te zorgen etc. Ik heb gewerkt aan mezelf en vanuit daar enorm de passie gevoeld en nog steeds te voelen om dit ook te delen met andere mensen. Jezelf te accepteren zoals je bent. Dit geeft zachtheid, ruimte, respect. Ik weet wat het is om je ziek te voelen, je moe te voelen, ik ben op veel plekken geweest, maar ik weet ook goed hoe de andere kant is, te aanvaarden wat is. Ik ben niet MS, neen ik ben Francis, een lief mens met goede inzichten, moeder, coach, therapeut, echtgenote, uitsteller, uit de slof schieten, geduldig, ik ben alles en ik accepteer met zachtheid. Betekend niet dat ik alles maar over me heen laat komen. Zeker niet. Ik weet wat mijn grenzen zijn en durf te voor te gaan staan en daarmee help ik ook andere mensen.

Ik zet dit nu op mijn website. Niet gewild. Geen zin in ah’s  en oh’s. Ik ben absoluut niet zielig, ik ben krachtig, ook je mindere kanten te durven laten zien is kracht. Ik kreeg het advies om dit te delen omdat ik daarom juist veel mensen kan helpen, omdat daar ook een groot deel van mijn kracht ligt. Ik ben een aktief mens, studeer fotografie, ik werk ook nog bij andere bedrijven, dit kan ik alleen als ik ook de rust voel om aktief te zijn. Mezelf accepteer en goed voor mezelf zorg. En graag help ik ook jou daarmee!

website-krachtig-boom

Een boom staat bij mij voor kracht. Een boom begint met eerst al zijn wortels te verankeren in de grond, zodat hij stevig staat. eerst zorgt hij voor een goede balans, om daarna te groeien zoals hij of zij dat wil.

Maak een afspraak

Heb jij interesse om een afspraak met mij te maken? Vul dan hieronder je gegevens in.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Hulp bij persoonlijke problemen? Ook heeft InZichtswerk ervaring bij chronische ziekten.