Hulp bij persoonlijke problematiek

Inzichtswerk bij persoonlijke problematiek.

Ik bied hulp voor dit moment, maar tevens leer ik je om krachtiger in het leven te gaan staan.

Ik ben niet alleen holistisch coach c.q therapeut, maar ook een levensbegeleider. Ik help jou inzicht te geven hoe het anders c.q beter kan. Ik geef je inzicht in wat jij werkelijk wilt, wat je nodig hebt en hoe je daar het beste mee om kan gaan. Ik bied je tools aan zodat je mij straks niet meer nodig hebt om krachtiger bij jezelf te blijven. Het is heel belangrijk je eigenwaarde te vergroten en daarmee ook jouw kijk op het leven zelf. Ik bespreek vele facetten met je, zodat je steeds beter gaat snappen en voelen wat nu werkelijk belangrijk is, waardoor je wat niet belangrijk is veel beter kan loslaten en op gegeven moment niet meer vast pakt.

zwaluw-spreidt-zijn-of-haar-vleugels-uit

 

Daardoor heb je je leven veel meer in je eigen hand. Wanneer je zaken buiten je jezelf gaat leggen (je bent dan slachtoffer van de situatie), zal er weinig oplossen. zodra je in de gaten hebt dat jij de kapitein van je eigen leven bent, word je volwassener en geen slachtoffer meer. Jij bepaalt wat je ermee doet,  en let wel er zullen dan ook vervelende zaken je leven passeren maar je zult daar heel anders mee omgaan!

Bij ongeveer 5 sessies bemerk je al een sterke verandering.
Ik vind het persoonlijk niet nodig, dat je elke week komt. Liever 1x in de maand.
Zodat je met het besprokene aan de slag gaat, hierdoor zul je namelijk veel meer groeien!

Je wordt een sterker mens!
Je wordt vrij in wie je daadwerkelijk wilt zijn.

Hulp bij persoonlijke problemen? InZichtswerk leert je om InZicht te krijgen in jezelf.