Durf jij te leven

Durf jij te leven?

Durf jij te gaan voor wat je echt wilt?
Durf jij te veranderen?
Durf jij je doel te halen?
Het lijkt zo mooi om dat te gaan doen wat je echt wilt, je droom te volgen, maar heel vaak doen we het niet. We kiezen voor zekerheid, voor datgene wat we kennen, voor dat wat we al jaren doen. En misschien wel jaren blijven doen. Soms weet je wel dat je niet zo door wilt, maar weet je niet wat je wél wilt en dus blijf je maar hetzelfde doen. Met als gevolg dat er niets veranderd. En als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen.
Wordt het niet eens tijd om voor jezelf te kiezen? Om aan jezelf te werken? Om uit te vinden wie jij bent, om te weten wat jij belangrijk vindt, om er achter te komen wat jouw leven waardevol maakt? En om te werken aan de angsten of het gebrek aan (zelf)vertrouwen die ervoor zorgen dat je niet vooruit komt en niet het leven leidt wat jij wilt. Met als gevolg spanningen, onrust, stress en een ontevreden gevoel.
Een coachtraject bij InZichtswerk kan je helpen om deze vragen te beantwoorden en ervoor zorgen dat jij het leven gaat leiden op een voor jou waardevolle manier. Je gaat ontdekken wat je tegenhoudt en waarom. En daardoor creëer jij een keuze en kun je wel gaan voor wat je werkelijk wilt. Je gaat zien welke stappen jij kunt zetten om op weg te gaan je doelen en dromen te verwezenlijken.
Zet vandaag zelf de eerste stap en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan kan ik jou vertellen hoe ik werk en welke mogelijkheden er voor je zijn en kun jij alvast iets vertellen over jou en waar je tegen aan loopt. Dit gesprek duurt ongeveer een half uurtje en zo kun jij een goed beeld vormen van mij en hoe ik werk. En dan kun je daarna rustig thuis beslissen of jij samen met mij aan jezelf wilt werken.
Kijk op www.inzichtswerk.nl en meld je daar aan via of bel 06-24883897 of 0251-769048.

maxbutton id=”1″ text=”Maak een afspraak” url=”http://inzichtswerk.nl/maak-een-afspraak/”  nofollow=”true”]

Hulp bij persoonlijke problemen? InZichtswerk leert je om anders te denken.