Persoonlijke sessies

Persoonlijke sessies om betere inzichten te krijgen, zodat je lekkerder in je vel komt te zitten!

Lucht, Dieren, Vogel, Charisma, Chase

 

Door de gesprekken en oefeningen krijg je inzicht in wat er is en wat je daadwerkelijk wilt maar ook hoe je dat kunt aanpakken en oplossen. Ik help mensen met persoonlijke problemen, dat is vrij breed, maar mijn opleiding daarin is ook vrij breed. Als je niet goed in je vel zit, blijft het meestal niet alleen bij jezelf, maar slaat het door naar je omgeving. Je kunt problemen ondervinden in je relatie en werk. In het ergste geval raak je een van deze of beide kwijt, waardoor je in een nog diepere vicieuze cirkel komt. Het hebben van een stevige basis is ontzettend belangrijk! Hoe eerder je daar aan begint des te meer profijt je ervan hebt.

Wanneer je beter in je vel komt te zitten, je vrolijker bent, beter perspectief hebt, meer ontspannen bent in je wie wilt zijn zul je merken dat dit doorwerkt in alles wat je doet, met wie je bent en waar je bent. De energie die je daardoor uitstraalt zul je terug ontvangen van andere mensen. Jij voelt je beter / energieker, je durft meer, vertrouwt meer op jezelf, je werk gaat beter, je collega’s zien beter wie je werkelijk bent en wat je wilt. Het werkt in alles door!

Als je wilt werken aan jezelf, is het van belang dat jij weet dat alleen jij het kan veranderen als jij dit ook daadwerkelijk wilt. Dat je open staat om te kijken naar wat er is en daar mee aan de slag wilt gaan. Dat je ook weet dat je niet alles alleen hoeft te doen, en dat je kwetsbaar opstellen een teken van kracht is.

Winter, Sneeuw, Boom, Natuur, Berk