Klankschaalmassage

Wat is klankschaalmassage?

Ik heb bij de Peter Hess Academie voor klankmassagetherapie een opleiding tot klankschaaltherapeut gevolgd en deze begin 2012 afgerond.

klankschalen 2

Ik werk met therapeutische klankschalen om cliënten in een diepe ontspanning te brengen. Door de schalen op bepaalde plaatsen op het lichaam te zetten en door met de energieën te werken wordt de spierspanning verminderd en laat het lichaam alle spanningen op een natuurlijke manier los.

Waarbij helpt klankschalenmassage?

  • Stress
  • Burnout
  • Spanning
  • Teveel in je hoofd zitten
  • Je lichaam slecht voelen
  • Pijn in rug
  • Pijn in nek
  • Slapeloosheid
  • ADHD
  • Verminderde weerstand

 

portret

Hoe klankschalenmassage werkt

Elke schaal heeft een andere trilling en ieder mens heeft zijn eigen trillingsfrequentie, die kan verschillen van dag tot dag. De trilling van de klankschaal gaat tot diep in het lichaam en zorgt voor diepe ontspanning. De klankschaal werkt zo ook in op alle spierlagen van het lichaam. Door de trilling vermindert de spanning in de spieren, en daarmee ook de gevoelens van stress. Ontspanning zorgt ook voor loslaten en daardoor kom je ook dichter bij je gevoel. Dit geeft verlichting bij diverse klachten. Hierbij kun je denken aan slapeloosheid, hoofdpijn, burn-out, stress en zelfs kinderen met ADHD kunnen hier baat bij hebben.

De gejaagdheid in het leven van alledag is een belangrijke oorzaak van stress en burn-out. Veel mensen hebben klachten van stress en kunnen zich niet ontspannen. Klankschaalmassage helpt je weer te kunnen ontspannen en schept de juiste omstandigheden voor natuurlijk herstel van stress en burn-out.

Klankschaalmassage wordt als bijzonder genoemd. Heerlijk om te ervaren en je voelt je dagenlang lekker.Ben je benieuwd dan ben je welkome om met mij een afspraak te maken.

 

klankschalen 4